"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Uw medewerkers als belangrijkste factor

  Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van uw medewerkers de belangrijkste factor is om het verschil te kunnen maken. Wij stellen HRM beleid dan ook centraal in onze aanpak. Helaas blijkt uit onze analyses dat dit bij veel retailorganisaties in de praktijk niet de hoogste prioriteit heeft.

  Wij helpen u met het opzetten en borgen van een gedegen HRM beleid, waarbij een toekomstgericht organogram, inclusief functieprofielen, de implementatie van instroom-, doorstroom en uitstroombeleid, een systeem van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken, het voeren van een goed aannamebeleid inclusief werving en selectie en het voeren van gerichte sollicitatiegesprekken centraal staan.

  Bij het aannemen van nieuwe kaderleden kunnen wij u ondersteunen met onze competentiegerichte assessments, die resulteren in een sterkte/zwakte analyse maar die ook weer gebruikt kunnen worden als startpunt voor het inwerktraject. Voor uw huidige kader kunnen deze assessment gesprekken ook dienen als nulmeting in de functionering/beoordelingsscyclus.

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media