"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Insights Discovery, een kleurrijk model

  Insights Discovery, een kleurrijk model om persoonlijke- en teameffectiviteit te vegroten

   

  Total Control maakt bij het vergroten van de effectiviteit van individuen en teams gebruik van het Insights Discovery model; met Erik Haan als geaccrediteerde ‘facilitator’ kunnen we zowel teamsessies als individuele trajecten faciliteren.

  Laat mensen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer ze onderlinge verschillende waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

  Hoe het werkt

   

  Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

  Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

  De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

   

  Wat je kunt bereiken

   

  Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven beter leiding, reageren flexibeler op verandering en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie. Ook de interactie met klanten verbetert.

  De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken.

  Introductie Insights Discovery

  Door te klikken op onderstaande documenten krijgt u informatie over het Insights Discovery model.

   

   

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media