"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Persoonlijke coaching

  Het is in onze aanpak wel eens nodig confronterend te zijn, richting het beheer van het bedrijf, maar ook richting de ondernemer als persoon. Een ondernemer wordt vaak geacht een duizendpoot te zijn, en alle mogelijke competenties te hebben, terwijl dit helaas aan geen enkel mens gegeven is.

  Onze aanpak bestaat uit drie stappen:

  1. Herkennen
   1. Wie ben ik, wat kan ik, wie en wat wil ik zijn
  2. Erkennen
   1. Wie ben ik niet, wat kan ik niet en wie en wat wil ik niet zijn
  3. Verkennen
   1. Hoe benut ik optimaal wat ik kan, hoe kom ik er achter wie en wat ik (niet) wil zijn, wie en wat heb ik daar voor nodig.

  Nadat deze stappen met de ondernemer zelf doorlopen zijn, kan deze aanpak worden uitgebreid naar de belangrijkste connecties in het netwerk van de ondernemer: intensieve begeleiding en coaching van (sub)kaderleden en medewerkers.

  Het vergt lef om dit toe te laten, om zo kritisch te kunnen blijven. We maken hier natuurlijk afspraken over, want om mensen scherp te houden zit u natuurlijk niet te wachten op ‘meepraters’. Wij maken ‘blinde vlekken’ zichtbaar én bespreekbaar.

  Wij combineren ‘soft skills’ met ‘hard skills’ door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in de retail en ons netwerk in retailland. Wij weten waar we het over hebben maar bovenal waar u het over heeft !

  Door ons coachingstraject te combineren met onze bedrijfseconomische begeleiding, en trajecten op het gebied van HRM/organisatie en winkelprocessen, optimaliseert u zowel uw persoonlijke als uw zakelijke rendement.

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media