"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Ondernemers netwerk / talentenpool

  Wij zijn de spin in het web van een ruim netwerk van vooruitstrevende ondernemers in de retail. Wij zien, en leggen verbanden en zorgen er voor dat het wiel niet twee keer hoeft te worden uitgevonden. Wij leren zelf ook elke dag en vertalen onze ervaringen in bruikbare tips, trucs en concrete hulpmiddelen. Wij zien onszelf als katalysator om hiermee verbeteringen en veranderingen op gang te brengen en te borgen en voorkomen hiermee het bekende ‘navelstaren’. U profiteert als ondernemer mee van dit netwerk; u wordt ‘lid van de club’!

  Omdat wij dagelijks aanwezig zijn bij onze klanten, en ons actief bezig houden met de mobiliteit van medewerkers, kunnen wij zeer gericht bemiddelen in de doorstroom van talentvolle medewerkers. Wij leggen met regelmaat contacten tussen werknemers en werkgevers of tussen werkgevers onderling, maar altijd in overleg, transparant en respectvol. Op deze manier hebben al veel talenten een nieuwe uitdaging gevonden. Voordeel is, dat deze talenten uit dezelfde ‘school’ komen, en dus snel kunnen integreren in de nieuwe bedrijven; de coaching en begeleiding vanuit Total Control blijft daarbij dus vaak gewoon doorgaan!

  Uiteraard helpen wij ook om oplossingen te vinden voor medewerkers die niet mee kunnen groeien; wij zien een beleid op het gebied van instroom en doorstroom, maar ook uitstroom als wezenlijk onderdeel van de HRM strategie.

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media