"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Wie zijn wij

  Sjef Mollink
  Bedrijfseconomisch- en strategisch adviseur, mede eigenaar van Total Control

  "Niet kiezen is ook een keuze"

  Drive: "Passie en drive overbrengen op mensen en deze in hun kracht zetten, met als resultaat een mooi en geborgd rendement."

  Oprichter van Total Control Management & Consultancy bv. Al weer een lange tijd samen met Michel Besten DGA. Ruim 30 jaar praktijk- en levenservaring in het ondernemen.
  Gespecialiseerd in het op rendement brengen en houden van ondernemingen in de breedst mogelijke zin. Altijd de visie, drive en de persoon van de ondernemer respecterend , waar nodig confronterend, maar altijd positief kritisch.

  Michel Besten

  Michel Besten

  Bedrijfseconomisch- en strategisch adviseur, mede eigenaar van Total Control

  "Links om of rechts om…"

  Drive: "Het is mijn uitdaging om u (en uw team) de juiste handvatten te geven, zodat u kunt doen waar u het sterkst in bent: ondernemen op uw eigen manier !"

  Vanuit een studie HBO bedrijfseconomie aan de Saxion Hogeschool in Zwolle 7 jaar ervaring opgedaan bij C1000 / Ecodet als bedrijfsadviseur. In 2007 de overstap gemaakt naar Total Control als bedrijfseconomisch adviseur.

  Vanaf 2012 doorgegroeid naar bedrijfseconomisch- en strategisch adviseur en mede-eigenaar van Total Control.

  Ruime ervaring in de bedrijfseconomische dienstverlening, gespecialiseerd in rendementsverbetering en het sterker maken van uw team.
  Bewaakt het rendement van uw organisatie; is steun en toeverlaat binnen uw bedrijfsvoering.

  Kevin ten Hag

  Kevin ten Hag

  Bedrijfseconomisch Adviseur

  "Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; Wanneer je focust op verandering, zul je resultaat zien."

  Drive: "Het bedrijf cijfermatig doorgronden, mensen en organisaties cijfermatig op hoger niveau brengen en houden."

  Op Saxion Hogeschool afgestudeerd als bedrijfseconoom. Naast het studeren ruim 9 jaar praktijkervaring opgedaan bij Albert Heijn, hierin doorgegroeid van vakkenvuller naar teamleider verkoopklaar en vervangend assistent supermarktmanager.

  Daagt de medewerkers uit om zich bewust te worden van de kengetallen en hier actief mee aan de slag te gaan om een positief resultaat te behalen.

  Mick Nijman

  Mick Nijman

  Specialist Winkelprocessen

  "Investeren in je eigen ontwikkeling is een keuze"

  Drive: "Bewaken van procesdiscipline, mensen daarin op een hoger niveau brengen en houden"

  Ruim 13 jaar praktijkervaring bij Jumbo supermartken. Op de winkelvloer in verschillende leidinggevende functies en vanuit het hoofdkantoor als interim winkelmanager en procesbegeleider in de transitie van C1000 winkels naar de Jumbo formule.

  Gespecialiseerd in het opleiden en bewust maken van mensen m.b.t. de winkelprocessen; SAP specialist pur sang. Laat niet los voordat processen definitief geborgd zijn.

  Erik Haan

  Erik Haan

  HRM coach / Bedrijfskundige

  "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden"

  Drive: "Mensen en organisaties op een hoger niveau brengen en houden."

  Als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen met als specialiteit organisatie-, kwaliteits-, personeels- en verandermanagement.
  Ruime ervaring bij verschillende retail- en groothandelsbedrijven (o.a. Scapino, the Greenery, C1000), als manager op het gebied van kwaliteitsmanagement en HRM. Als implementatiecoach bij C1000 integrale winkelverbetertrajecten ontwikkeld en uitgevoerd.

  Brengt structuur in uw organisatie en bedrijfsvoering, zorgt voor borging en staat u en uw mensen bij met een tas vol hulpmiddelen en persoonlijke coaching. Verruimt uw blik en maakt uw team beter.

  Rane Kootstra

  Rane Kootstra

  Junior Bedrijfseconomisch adviseur

  "Zet mensen in hun kracht"

  Drive: "Ervoor zorgen dat medewerkers in hun kracht komen te staan, daardoor werkplezier hebben en net dat stapje extra willen zetten"

  Het klassieke verhaal dat we zo graag horen; van 16 jarige vulploegmedewerker doorgegroeid naar bedrijfsleider bij één van onze (Jumbo) klanten.

  Een mooie ontwikkeling doorgemaakt als persoon en als leidinggevende. Veel geleerd in de praktijk, met vallen en opstaan. Altijd op zoek naar persoonlijke groeikansen voor zichzelf en voor anderen. De overstap naar de functie van junior bedrijfseconomisch adviseur is een mooie stap om de opgedane (levens)ervaring toe te passen bij de klanten van Total Control. Door jarenlange samenwerking met de mensen van Total Control vanuit verschillende leidinggevende functies in de supermarkt, een ideale combinatie van praktijkkennis en het Total Control DNA.

  Deel deze pagina:
  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media