"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Super Supermarkt Keurmerk voor Jumbo Rudy Veldkamp

  Thursday 3 May 2018

  Onderstaand een persbericht m.b.t. de uitreiking van het SSK (Super Supermarkt Keurmerk) van het Vakcentrum aan Jumbo Rudy Veldkamp in Den Ham.
  Een mooie bekroning op de investeringen in het ‘Veur Mekaar’ thema dat met hulp van Total Control is ontwikkeld en geïmplementeerd. Veur Mekaar staat voor drie dingen:

  1) We hebben de winkel Veur Mekaar
  2) Als team zijn we er Veur Mekaar
  3) Den Ham en Jumbo Rudy Veldkamp zijn er Veur Mekaar

  Team Jumbo Veldkamp – Den Ham ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

  Den Ham – mei 2018 – Jumbo Veldkamp in Den Ham is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer de heer Rudy Veldkamp ontving het keurmerk op 3 mei in aanwezigheid van burgemeester Annelies van der Kolk, gemeente Twenterand. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

  Lokaal en duurzaam ondernemen
  Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben ondernemers Rudy en Moniek Veldkamp en hun medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. Deze enthousiaste ondernemer is o.a. gecertificeerd door de kernwaarde ‘klantvriendelijkheid’ die hoog in het vaandel staat bij deze onderneming en bij de medewerkers en dat proef je door de hele organisatie heen. Het ‘Veur Mekaar’ thema, waarbinnen alle activiteiten worden ontwikkeld, werd in het juryrapport expliciet genoemd; dit heeft mede bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.

  Beoordelingscriteria
  Jumbo Veldkamp in Den Ham is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek.
  Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk, reikte het keurmerk uit. Hij benadrukte dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Ondernemer Rudy Veldkamp is dan ook supertrots op het behaalde resultaat: ‘Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.’

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media