"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Radjen Lochan bouwt twee Emté winkels om tot Jumbo

  Friday 8 March 2019

  Eén van onze klanten, Jumbo ondernemer Radjen Lochan, neemt twee Emté filialen in Enschede over en bouwt ze om tot Jumbo supermarkten.

  Lochan is sinds 2001 al supermarktondernemer in Glanerbrug. Hij nam in dat jaar de C1000-supermarkt aan de Schoolstraat over van zijn schoonvader Jan Koning, welke winkel in 2013 werd verbouwd tot Jumbo. Nu neemt Radjen Lochan er twee EMTÉ-filialen bij over in Enschede.

  Franchise

  De EMTÉ-formule houdt op te bestaan. Sligro, de oude eigenaar, verkocht de EMTÉ-supermarkten vorig jaar aan COOP en aan de familie Van Eerd van Jumbo. De filialen in Enschede gingen naar Jumbo. De familie houdt er een aantal in eigen beheer en verkoopt andere winkels door aan franchise-nemers, onder wie Radjen Lochan. “Ik ben in de gelegenheid gesteld twee EMTÉ’s in Enschede over te nemen en daar ben ik blij mee”, zegt Lochan. “Ik werk nu zes jaar samen met Jumbo en er is wederzijds vertrouwen.” De 50 werknemers van EMTÉ-Stokhorst en de 65 medewerkers van EMTÉ-Lage Bothof zijn deze week geïnformeerd. Ze gaan allemaal mee naar de nieuwe eigenaar.

  Verbouwing

  Voor de zomer worden de winkels verbouwd tot Jumbo. Wat de vestiging in Stokhorst betreft zit er een bijzonder tintje aan voor Lochan. “Het gaat daar om de winkel waarvan mijn schoonvader heel lang eigenaar was. Het was toen een C1000-formule. Mijn schoonvader is in 1992 uit Stokhorst vertrokken om in Glanerbrug een C1000 te beginnen en nu komt de winkel als Jumbo dus terug in de familie.”

   

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media