"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Opleidingen

  Door jarenlange praktijkervaring met verschillende winkelsystemen, zoals SAP, Storeline, F&R, PMT en R&Rweb, kunnen wij u en uw kader op een hoger niveau brengen; van passieve gebruikers naar proactieve professionals. Wij kunnen er voor zorgen dat alle (on)bekende mogelijkheden van uw systemen optimaal benut worden.

  Deze opleidingen verzorgen wij zowel klassikaal als individueel. Onze processpecialist is expert in het gebruik, de implementatie en borging van meerdere winkelsystemen. Onze opleidingen kenmerken zich niet door theoretische handboeken, maar door interactieve en persoonlijke uitleg en instructie ‘live‘ achter de systemen. Wij leren uw kader niet alleen om de systemen te gebruiken, maar ook om vanuit de systemen en rapportages door te schakelen naar concrete acties op de winkelvloer.

  Waar nodig geven wij ondersteuning tot op de winkelvloer, tot aan het ‘schouder aan schouder’ op de rit krijgen van de winkelprocessen met praktische tips en trucs; wij zorgen dat de winkel op orde komt !

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media