"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Plus Alfring Baalderveld is beste supermarkt van Overijssel

  Thursday 1 March 2018

  Hieronder een persbericht over Plus Alfring Baalderveld (Hardenberg), de Provinciewinnaar van Overijssel in de Supermarkt van het Jaar verkiezing 2018.

  Samen met het team van Total Control is er de afgelopen jaren, sinds de overstap van C1000 naar PLUS een geoliede machine ontstaan in Hardenberg, zodat het volgens ondernemer René Alfring tijd werd om mee te dingen in de supermarkt van het jaar verkiezing 2018. Door o.a. het uittekenen en implementeren van een strategische visie met bijpassend personeelsbeleid in samenwerking met Total Control, waarin de kernwaarden lokaal, betrokken, sfeervol en aandacht centraal staan, ging het team van Plus Baalderveld beslagen ten ijs.

  Ondanks dat de winkel niet tot de grootsten behoort en een wijkfunctie heeft, werd de winkel van René Alfring in de rapporten geroemd om de lokale betrokkenheid, het betrokken- en klantgerichte personeel en het verrassende winkelspel, waarbij ook de focus op rendement nooit uit het oog wordt verloren. Dit is mede tot stand gekomen door de inzet van  Total Control, om verantwoordelijkheden op een zo laag mogelijk niveau in de winkel weg te zetten en te borgen, door intensieve begeleiding en continue coaching van de kant van het team van Total Control.

  PERSBERICHT SUPERMARKT VAN HET JAAR VERKIEZING 2018

  Plus Alfring Baalderveld is de beste supermarkt van Overijssel en dringt door tot finale Supermarkt van het Jaar

  Plus Alfring Baalderveld is uitgeroepen tot de beste supermarkt van Overijssel. Dat maakte de Stichting Supermarkt van het Jaar bekend. En met de voorrondes nog vers in het geheugen, maakt Plus Alfring Baalderveld in Hardenberg zich ook op voor de landelijke titel van de Supermarkt van het Jaar verkiezing 2018. Samen met nog 14 andere supermarkten, heeft Plus Alfring Baalderveld een plek in de landelijke finale bemachtigd en heeft daarmee 117 deelnemende supermarkten achter zich gelaten.

  De beste van Nederland De titel ‘Supermarkt van het Jaar’ wordt uitgereikt aan de supermarkt, die zich onderscheid door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 10 maart tijdens het finale-feest.

  Beoordeling Finale ronde De deelnemende supermarkten hebben al 6 vakjury-bezoeken, 2 mystery visits en een consumentenonderzoek achter de rug. Op basis van deze resultaten is de top 10, aangevuld met provinciewinnaars die niet tot de top 10 behoren, door naar de finale. Supermarkten die kans willen maken op de landelijke titel moeten de komende maanden alles uit de kast halen voor de top jury, expert jury, de Jan Uffing jury en mystery shoppers.

  Supermarkt van het Jaar verkiezing De verkiezing wordt elke twee jaar georganiseerd door de stichting Verkiezing Supermarkt van het Jaar, die bestaat uit Vakmedianet (uitgever van Distrifood en Foodmagazine) en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel. Het bestuur wordt ondersteund door de Raad van Advies, bestaande uit afgevaardigden van de deelnemende formules.

  Kijk voor alle finalisten, provinciewinnaars en informatie rondom de verkiezing op supermarktvanhetjaar.nl

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media