"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Drie broers in de finaleronde van de PLUS winkelverkiezing

  Thursday 8 November 2018

  Unieke prestatie; drie broers in de halve finale van de PLUS winkelverkiezing

  Wij zijn er bijzonder trots op, dat drie van onze klanten zijn doorgedrongen tot de halve finaleronde van de PLUS verkiezing. Extra bijzonder is het feit, dat het hier drie broers betreft van de familie Alfring. Vanuit het bedrijf van hun vader zijn zij nu alle drie actief als ondernemer binnen de PLUS formule,
  Henry Alfring runt de PLUS supermarkt in Gramsbergen, René Alfring de Plus in Hardenberg en Marthijn Alfring de winkel in Bergentheim.
  Alle drie de winkels zijn inmiddels doorgedrongen tot de halve finaleronde van de PLUS winkelverkiezing, waarin nog 50 winkels meedingen om de titel ‘beste PLUS supermarkt van Nederland’. Alle drie de winkels staan momenteel in de top 20 van deze voorlopige ranglijst.
  Als Succesfactoren noemen de heren met name het personeelsbeleid; door een goed organogram en bijbehorende (overleg)structuur, en het gunnen van ondernemerschap aan alle medewerkers, is er een cultuur ontstaan waarin een goede uitvoering van winkelprocessen, een grote collegialiteit en betrokkenheid en een uitmuntende klantgerichtheid de norm zijn geworden.
  Als Total Control zijn wij blij met zulke vooruitstrevende klanten en vinden wij het een voorrecht om te mogen bijdragen aan de implementatie en het borgen van de instrumenten om dit voor elkaar te krijgen en te houden.

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media