"Voor uw rust en rendement."
Meer informatie over

Bent u geïnteresseerd in HRM?

Vul uw contact gegevens in!

  Plus Nanning wordt Jumbo en kiest voor Total Control

  Monday 29 June 2020

  Begin juni werd bekend gemaakt dat Plus ondernemer Frank Nanning in Balkbrug per 2 januari de overstap maakt naar Jumbo. Om dit in goede banen te leiden, was Nanning al een poosje op zoek naar een partner om dit samen in goede banen te leiden. Niet alleen staat er namelijk een ombouw naar Jumbo op stapel, ook voor de toekomst zitten er nog meerdere ontwikkelingen in de pijplijn, waaronder de verhuizing naar een nieuw pand.

  Tijdens de zoektocht naar een partner om deze overgang – maar ook de ambities van Nanning met zijn winkel, zijn team en zichzelf te begeleiden- werd hij via een collega ondernemer gewezen op het concept van Total Control; door de unieke werkwijze van Total Control was de beslissing na één gesprek met Total Control  al snel genomen.

  “Total Control ontzorgt op allerlei vakgebieden én fungeert als klankbord en sparringpartner voor mij en mijn team. Gecombineerd met de jarenlange ervaring op het gebied van verandertrajecten bij verschillende formules is dit precies wat ik zocht. De gesprekken die ik in de eerste weken heb gevoerd met de mensen van Total Control hebben mij meteen al nieuwe inzichten gegeven. Ik heb erg veel zin om nu door te pakken”. Aldus Frank Nanning.

  Total Control is verheugd weer een ambitieuze ondernemer ‘binnen de club’ te hebben; “opstomen naar de toekomst en werken naar persoonlijke en zakelijke rendementsverbetering is wat we het liefste doen”.

  © Total control Management & Consultancy
  Design en realisatie: UP2media

  Privacy

  Door te klikken verklaart u akkoord te gaan met ons privacybeleid en kunt u onze website verder ontdekken.

  28